Followers

Wednesday, October 27, 2010

Geramnya...


aku panas hati betul la arini...geram rasa hati ni...rasa mcm nk tumbuk je mamat sekor ni...kau 2 dh le xnk amik tau langsung sal assignment,pas 2 ko gelabah plak nk present...pas 2 ko wt muka fed up ko plak...aku ni letih r dpt group cm kau ni...aku nak tlong kau ni...pikir la sume 2...aku tak kisah pn kalau ko xnk tlog aku ke...tapi kau jgn nk komplen plak...kau tak tahu penat nk jd ketua ni...aku tak mintak pun jadi ketua kumpulan...kau yg slalu menghilang,ni nak tuduh aku plak...nasib baik aku wt muka rilek je tadi...aku tak suke nak marah2 org...aku mmg tak suka nak gaduh ngn orang ni...2 bukan aku...aku lebih suka simpan je dlm hati aku ni dari cari gaduh ngn orang...aku sabar je...bukannya aku mintak terima kasih pun...aku juz nk kau & yg len2 sume skali bg kerjasama la...tlong aku ni skali...dh tau nak kena present,kau x bca ape2 lgsg...kau x tau ape nk ckp...kau wt muka fed up kau...aku x tau ape yg aku nk ckp kt kau la...pikir la sndri...jgn smpai aku tumbuk kau sudah...

8 comments:

  1. haha...mmg ak slalu bersbar...sabar 2 sparuh drpd iman...tp kdg2 sbar 2 ada batasnya...xde ape la...aku geram time td je...

    ReplyDelete
  2. npe blog ak tbe2 je mntap dr mu pakdo...haha...jgn jeles...

    ReplyDelete
  3. owh,mntap blog lau isi kosong wtpe.....

    ReplyDelete
  4. nt ak isi le byk2...ak mls nk bg mu cmru...nt ak upgrade lg...haha

    ReplyDelete